Tuotteet

Käytämme aina vain laadukkaita ja pitkäikäisia asennusosia ja toimittamamme LVI-laitteet ovat aina alan suurimpien valmistajien mallistoista.

Compress-5000LWM-ja-kameleontti

Lämmitysjärjestelmäksi kannattaa valita tehokas, hiljainen ja huoleton Bosch maalämpöpumppu. Bosch maalämmön saat asennettuna sertifioidulta Bosch Lämpömestarilta, Putkiasennus Kosuselta 6 vuoden takuulla. Lue lisää täältä.

Käytämme laadukkaita Grundfos-kiinteistöpumppaamoja. Ne on suunniteltu kestäviksi ja huollettavksi, laadukas Grundfos-pumppaamo on pitkäaikainen investointi. Katso tästä Grundfos-tuotevalikoima.

Asennamme Kaukomarkkinat Oy:n edustamia kotimaisia maalämpöpumppuja sekä Panasonic-ilmalämpöpumppuja ja -vesi-ilmalämpöpumppuja. Panasonic-lämpöpumput ovat tutkitusti paras valinta pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Katso tästä Kaukomarkkinat Oy:n ja Panasonicin tuotevalikoima.

Kauttamme saat myös kotimaiset energiatehokkaat Vallox-ilmanvaihtokoneet-, suodattimet ja -tarvikkeet. Teemme IV-koneen suodattimien vaihtoja sekä puhdistuksia myös muihin merkkeihin.

grundfos-logo panasonic-logo vallox-logo